Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: dyzv0r Date: Mar 30, 2007 12:23pm
Forum: audio Subject: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

I can log into this site easily. I copy/pasted the info directly from the login boxes of this site after manual typing did not work for the fiftieth time. I cannot figure out what is going wrong here lol! I am logged into the website right this second so this baffles me. I also tried using the ftp method of uploading my cd and i got the same error. Any help is greatly appreciated. Thank you.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: fourbitsworth Date: Mar 30, 2007 7:38pm
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

I am seeing the same thing. I have tried to upload from my Linux machine using FTP and from within a browser. I have tried it from my Windows XP machine using IE7. No matter how I approach it, I just receive a message saying that my authentication has failed. At times I see another message indicating that the FTP folder I am trying to open is "occupied".

I've been trying for about an hour. I even wen so far as to create another login. Same problem.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: BradOlson Date: Mar 30, 2007 7:45pm
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

I've gotten this problem trying to upload a Victory At Sea episode.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: dyzv0r Date: Mar 30, 2007 11:24pm
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

Im glad im not the only one. Someone please help us!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: monkeyfist Date: Mar 31, 2007 12:33am
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

will this ever be fixed? I have seen this repeatedly. Is there anyone who knows anything about this?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: jbillerb_azscifan Date: Mar 31, 2007 12:38am
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

Me too !!
Come on Archive fix the authentication problem PLEASE

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: makotoyamaya Date: Mar 31, 2007 1:07am
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

I confess I am the another one who is excluded from the Archive.

Strange is that my accounts & passwords of OurMedia/Archive are working
correctly.

Pardon!

Makoto

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: rosao Date: Mar 31, 2007 5:33am
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

Same here. I'm definitely using the right username/password but can't upload text because of wrong user name or password.

This post was modified by rosao on 2007-03-31 12:33:09

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: fclc Date: Mar 31, 2007 12:58pm
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

Same issue for me... I just uploaded some stuff a few days ago, changed nothing, and now am getting password and authentication errors, and I am also POSITIVE they are correct. I use the same email and passwowrd to log into the site... What gives??

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffsimon c Date: Mar 31, 2007 9:25pm
Forum: audio Subject: FTP issues now fixed.

Apologies for the FTP issues over the last 18 hours or so. They now seem fixed and everyone should be able to log in!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: fourbitsworth Date: Mar 31, 2007 10:48pm
Forum: audio Subject: Re: FTP issues now fixed.

Thanks Simon.

I was able to post my files. I really appreciate your assistance in fixing the problem promptly, whatever its cause.

Larry.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: jbillerb_azscifan Date: Mar 31, 2007 1:39am
Forum: audio Subject: Re: ccPublisher keeps giving me 'invalid username/password' error, but i am POSITIVE they are correct!

Same here. We could not have set up the shows to upload in the contribution center without using our logins first. I thing maybe the upload directories are not actually being created or something